Kledingkast

Hulp nodig bij het opruimen?

Herken je dit?

- Je ziet door de bomen het bos niet meer?

- Je komt niet toe aan wat werkelijk belangrijk voor je is?

- Teveel taken en spullen die (letterlijk) in de weg staan?

- Je durft niemand meer in je huis uit te nodigen?


Ik kan je helpen:


- Weer overzicht te krijgen.

- Keuzes te maken zodat je de regie weer zelf in handen hebt.

- Weer energie, rust en ruimte te ervaren in je huis en je hoofd.


Als je graag wilt opruimen maar je ziet er erg tegenop en je weet niet waar je moet beginnen kan ik je helpen op gang te komen en de handvatten geven om het opgeruimd te houden. 


Zo werkt het

Eerste contact

Zodra je contact met mij hebt opgenomen bel ik jou voor een korte kennismaking.


Kennismakingsgesprek

Daarna maken wij een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij jou thuis. Dit duurt ongeveer een uur. Tijdens dat gesprek probeer ik zo goed mogelijk te luisteren naar jouw verhaal en zal ik je allerlei vragen stellen om uit te vinden waar je precies tegenaan loopt, hoe jouw situatie is en hoe ik je kan helpen om de problemen die je ondervindt op te lossen. Als dat duidelijk is en je besluit dat je verder wilt maken wij een werkafspraak.


Werkafspraak

Bij een werkafspraak steken wij samen de handen uit de mouwen en gaan praktisch aan de slag in jouw huis. Een werkafspraak duurt 3 uur, een ochtend of een middag. Dat is voldoende om alvast een duidelijk effect te bereiken in je huis en niet te lang om over je grenzen heen te gaan. Als dit niet voldoende is om alles af te ronden kunnen we een nieuwe werkafspraak van 3 uur inplannen.


Het is van te voren moeilijk te zeggen hoe lang je met een opruimsessie bezig zult zijn. Er zijn allerlei factoren die dit kunnen beïnvloeden, bijvoorbeeld hoeveel spullen of administratie je hebt of hoeveel energie je hebt en de snelheid waarmee je beslissingen kunt nemen. Dit is de reden waarom we elke keer een werkafspraak van maximaal 3 uur maken.

Meer over Puur Opgeruimd

Garderobe

De relaxte kledingkast

Door keuzes te maken kom je er achter wat bij je past zodat je weer blij bent met de inhoud van je kledingkast.

Door slim te kiezen komt er weer ruimte en overzicht in je kast en heb je altijd iets om aan te trekken.